Speel samen open kaart | onderwijseditie en TIB Tool ‘Samen leren samenwerken’

38.50 32.50 incl. btw

Het kaartspel ‘Speel samen open kaart’ – onderwijseditie is ontwikkeld om leerkrachten en docenten handvatten te geven om de evaluatiefase van het samenwerken met leerlingen en binnen hun eigen team doelgericht vorm te geven.

De reflectievragen helpen zowel de leerkracht als de docent, de individuele leerling, de samenwerkingsgroep en de groep als geheel om de kwaliteit van de samenwerking te bespreken. Om te ontdekken welke ingrediënten van een krachtige samenwerking aanwezig zijn en welke verder ontwikkeld kunnen worden.

De TIB tool is geschreven voor onderwijsprofessionals die het samenwerkend leren een plek willen geven op hun school en in hun onderwijs. Het boekje biedt praktische tips en tools om hier mee aan de slag te gaan. Het boekje maakt deel uit van TIBtools, de boekenreeks van TIB, Tijdschrift Interne Begeleiders.

 

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Reflectiespel bestaande uit 3 uitlegkaarten en 32 vragenkaarten

&

Boek: TIB Tool ‘Samen leren samenwerken’ – een praktisch boekje dat informatie, voorbeelden, tips en tools geeft over het samenwerken in je klas of groep en binnen je school.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speel samen open kaart | onderwijseditie en TIB Tool ‘Samen leren samenwerken’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…